Изберете страница

За нас

Дейността на фирма Квант 2011 ЕООД включва внос, дистрибуция и търговия на промишлена спирателна арматура за водопроводи, паропроводи, инсталации за въздуха, топла вода, техническа вода, киселини, основи и други флуиди /шибъри, вентили, бътерфлай клапи, обратни клапи/ от чугун, въглеродна стомана и неръждаема стомана. Арматура за пара и кондензат , фитинги и фланци изработени от въглеродна или от неръждаема стомана, промишлени уплътнения и изолации. Оборудване за пречиствателни станции /саваци, телескопични вентили, ножови шибри и др./.

Складовите ни площи са над 5000 кв.м. и разполагаме със собствен автопарк като успяваме да доставим бързо всеки продукт от разнообразните ни складови наличности.

Ние покриваме професионални области като:

  • Вода и канализация
  • Газови мрежи
  • Парна системи
  • Химическа индустрия
  • Минна индустрия
  • Хранително-вкусовата промишленост

Благодарение на дългогодишното и успешно партньорство с нашите клиенти, компанията гарантира стабилност и постоянно разширение на продуктовата гама съобразена с нуждите на клиентите. Екипът на фирмата е изграден от уверени и амбициозни хора, които със своята висока квалификация, професионален опит и търговски умения, допринасят за нейното успешно развитие.

Нашата мисия
Да задоволим всички потребности на клиентите с продукти отговарящи на техните изисквания, като им предложим най-добрата за тях цена, качество и условия.

Нашата цел
Да бъдем една от най-предпочитаните компании за доставка на промишлена, спирателна и регулираща арматура и съпътстващите я продукти.